How to think of the game?

Kako razmišljati o igri ?

Moderne mame imaju vremena za sve i svugdje.Trebate imati vremena posvetiti vrijeme na farmi, obitelji i prijatelja, a većina trenutno posvetiti dijete od žene čini supermom.Važno je da se igra s djetetom.To ne samo da će vas zabaviti i zauzeti ga za neko vrijeme, ali i naučiti nešto novo.Uz zanimljive, uzbudljive igre dijete nikada neće biti dosadno, a istovremeno će se učiti i razvijati.

Nažalost, nisu sve majke imaju dovoljno vremena za pripremu i izradu igara, a mnogi jednostavno ne znam kako.Ali, ako ste pročitali članak, vi ćete naučiti kako se s igra za svoje dijete.

Home i edukativne igre

je napomenuti da je ista igra postaje dosadna za dijete, čak i ako je zainteresiran za dijete na prvom mjestu.U cilju povećanja raznolikosti igru ​​i čine ga više zanimljiv, postoji nekoliko metoda:

 1. može preinačiti čak i većina nezanimljiv aktivnost - čitanje, ili putem pomoću svijetle slike i igračke.
 2. sudjelovati u igri sve doma.Učinite to tako da je klinac znao da će igrati nikoga - što više ljud
  i, to bolje.
 3. U igri ne možete nužno koristiti unaprijed pripremljene rekvizite.Pogodno sve što je u kući - tjestenina, žitarice, štapići, prazne limenke, baby igračke.Možete ih postaviti po boji ili veličini - to je zanimljivo, au ovom slučaju dijete će naučiti.

igre

Ulica svi igrali po ulicama najjednostavnijih igara koje su pogodne za današnje djece mi.

 1. "slomljena telefon".Djeca sjede u nizu.Sjedeći na krajnjem lijevom stranke kaže bilo koju riječ u uhu svoga susjeda.To je, pak, rekao da je čuo sljedeću osobu.I tako do posljednjeg čovjeka.Ako je posljednji igrač do pogrešne riječi, telefon je "slomljena".Svi oni sjede u istom položaju i početi ispočetka.Ako je izlaz pretvorio pravu riječ (koja je rekla), vodi me.
 2. "jumpere."Crtanje kredom kutiju i razdijelite na 10 jednakih dijelova.Mi uzeti kamen i baciti ga na brojeve, počevši s jednim.Ako je kamen dobiva u četvrtaste kutije, morate skočiti na terenu i baciti kamen dalje.Kad klizanja treba prepustiti prelazak na drugog igrača.Tako je moguće da bi saznali rezultat na 10.
 3. za stariju djecu fit "Classics".Crtanje s kredom na pločniku trgovima na sljedeći način: prvo, jedan od njih je još jedan, a onda na vrhu pririsovyvat pravokutnik horizontalnim strana veća od okomice, i podijeliti ga na pola, a onda opet skrećemo kvadrat (u sredini pravokutnika), a zatim - pravokutnik, i tako dalje.. Ukupno bi trebao dobiti 10 kvadrata.Pisanje im broj od 1 do 10. Baciti kamenčić na prve znamenke, a ako ga dobiva u kavezu, skakati preko polja i nazad (kad je skakanje naizmjenične noge: skok s jedne noge na jednoj stanici na dvije noge - u dvostrukom stanici; u zadnje stanice okrenuti i skočiti na vrhu, ne zaboravite pokupiti kamenčić).Nakon dodira s nogu graničnim stanicama proći tečaj za drugog igrača.
 4. "Braving valove ...".Igrači izvoditi u slučajnim redoslijedom i opisala morskog života: ribe, seahorses, sirene.Lider izgovori rečenicu: "Braving valovi, more brige, dva, tri ... more brige pomorsku lik i dalje stajati!".Sva djeca moraju zamrznuti na mjestu u položaju u kojem su pronašli "zamrznuti" naredbe.Oni koji se kreću, a vožnja.
 5. "Jestiva-nejestiv."Voditelj baca loptu i ona kaže bilo koju riječ.Ako verbaliziraju jestivi objekt, trebate uhvatiti loptu, ako nejestiv - odbi.Tko je uhvaćen nejestive, on vozi.Ista igra može varirati, a umjesto lopte koristi rezinochku.Igrači stoje u krugu i protežu noge na jednu gumu.Igrači, ako se čuti od vodećih "nejestivih" riječi, brzo skočiti iz guma, ako je "jestiva" - ne ostane u unutrašnjosti.
 6. "Traffic Light".Igrači se postroje u red, što dovodi izlazi naprijed i, okrenuvši se, pozivi bilo kojoj boji.Igrači koji su nazvani u boji odjeće, glatko proći na drugu stranu.Oni koji nemaju tu boju, pokušajte pokrenuti na svojoj strani.Vodeći ih uhvati.Tko je uhvaćen, on također vodi.

Sportske igre

uvijek možete igrati s djetetom u nogomet, košarku, badminton, Rounders, još uvijek je moguće organizirati mini palicu sa svojim prijateljima.Pokušajte diverzificirati igru ​​i dolazi do vlastitih pravila, gdje je to potrebno.

Važno je da je dijete, koje je strastveni o tim igrama neće biti trošenja mnogo vremena ispred računala ili TV-u.

Ako još uvijek mislite igre je postavljena na računalu, pročitajte članak o stvaranju igara:

 • Kako stvoriti online igre
 • Kako stvoriti igru ​​u Game Maker
 • Kako napraviti 3D igra